Speciaal voor dienstverleners, coaches & therapeuten

INSIDE
Website workshop

Maak een professionele website in 1 dag zonder technische kennis

Kom rustig binnen
in de online thuisbasis van je onderneming – je website

Als je dit herkent

Dan is deze workshop voor jou

je stelt het maken van je eigen website alsmaar uit.

je weet niet waar te beginnen en wat er allemaal op moet.

je weet niet welke systemen goed en makkelijk werken.

je bent bang dat het te technisch is voor jou.

je hebt geen zin en tijd om het allemaal zelf uit te zoeken.

Kim Delbarre LOOK & FEEL website ontwerp

Deze zomer je eigen website online

Kom vol vertrouwen naar buiten met je onderneming

Wat als je nu eens een eenvoudig stappenplan had om jouw websiteproject van visie naar realiteit te brengen? En dat je niet op je eentje hoeft te stappen maar erin meegenomen wordt tijdens een workshop!

De sfeer is ontspannen en inspirerend, met een fris homemade drankje en een ervaren trainer die je stap voor stap begeleidt. Je leert niet alleen de technische kneepjes, maar ook hoe je jouw persoonlijke visie en stijl kan laten uitstralen. Er is een zalige energie, iedereen deelt ideeën en helpt elkaar.

Je keert terug naar huis met een gevoel van voldoening en zelfvertrouwen… Want ja, je hebt het gedaan! Je website staat online. De dag is voorbij gevlogen en je bent trots naar buiten gekomen met je eigen website. Hij is zo mooi en echt van jou! En je weet nu precies hoe je ermee verder kan.

Dit is exact wat je kan verwachten van deze website workshop in Gent, tijdens de zomer 2024.

Zet je alvast op de VIP lijst om je in te schrijven wanneer nieuwe data beschikbaar zijn, want de plaatsen zijn beperkt.

Na deze workshop kom je buiten met:

Een mooie en strategische website die 100% van jou is

De kennis en het zelfvertrouwen om je website in eigen handen te nemen

De vrijheid om je website aan te passen wanneer je maar wil

Gebruiksvriendelijke tools om eenvoudig mee te werken

Tips & tricks om jouw online klanten aan te trekken

Inzicht in de groeimogelijkheden die je WordPress website biedt

Do something today that your future self will thank you for

SEAN PATRICK FLANERY

Wat als je een website in 1 dag kon maken tijdens een workshop?

Tijd voor actie! Want ja, je bent zo goed in je vak, je volgt je passie en de energie gaat volop stromen wanneer je daarmee bezig bent. Maar die website… die staat er nog niet. Nee, die voelt overweldigend als je er nog maar aan denkt.

Misschien probeerde je al iets op te zetten, maar het resultaat is teleurstellend of ziet er niet professioneel uit? Misschien heb je gewoon geen zin en tijd om dit allemaal zelf uit te zoeken.

Laat het los en bespaar je deze zorgen. Kom in een kleine groep – gezellig samen met andere gepassioneerde ondernemers – je eigen website maken met behulp van een website template. Praktisch, efficiënt en nog leuk ook! Je hebt geen enkele voorkennis nodig.

We overlopen alles wat bij het opmaken van je website komt kijken, van strategie tot techniek. Mijn methode begeleidt jou stap voor stap om je eigen professionele website te bouwen in WordPress met een intuïtief en gebruiksvriendelijk systeem: de visuele websitebouwer Divi.

Je zal zien hoe eenvoudig dat werkt en fier zijn op je eigen creatie!

Kernwaarden: vrijheid, authenticiteit en creatieve expressie

Kom binnen, VIP

Heb je interesse in deze workshop? Schrijf je dan hier alvast – helemaal vrijblijvend – in voor de VIP lijst. Zo ben je als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe data beschikbaar zijn en geniet je van mooie voorwaarden om in te schrijven.

Wat moet je doen?

01

Je op de VIP lijst zetten zodat je kan inschrijven voor een komende workshopdatum.

02

Je content voorbereiden met de online cursus en dan je laptop en enthousiasme meepakken op de workshopdag.

03

Genieten van een dag vol inzicht en creatie om uiteindelijk verliefd te worden op je eigen website.

Els coach en hypnotherapeut

De workshop was heel erg interessant en heeft me een goede stap vooruit laten zetten. Zonder deze workshop ging ik dit nog heel lang uitstellen. Nu heb ik de juiste tools om een website helemaal op mijn maat te maken.”

Els, Coach & hypnotherapeut

INSIDE website workshop

Wat houdt het in?

Sublieme STRATEGIE

Je maakt contact met je verlangens en leert je visie doelbewust vertalen naar een sterk onderbouwde strategie, zodat je online een authentieke connectie maakt met je doelpubliek.

Aantrekkelijk ONTWERP

Je creëert een unieke uitstraling en visuele identiteit die bij jou past met een combinatie van beelden, grafische elementen en een zorgvuldig uitgekozen kleurenpalet dat de juiste gevoelens oproept.

Niet zo TECHNISCH

Je ontdekt hoe het allemaal eenvoudig kan, met systemen die visueel en intuïtief werken, zodat je geen stress hoeft te hebben van de techniek en snel resultaat ziet.

Gewoon samen DOEN

De moeilijkste stap van elke opdracht is eraan beginnen. Maar wanneer we dit samen doen, gaat het ineens veel makkelijker. Al het voorgaande breng je hier in praktijk en je website krijgt vorm. Let’s get things done!

Workshop WordPress website maken in 1 dag

Praktisch

Waar & wanneer gaat de workshop door?

De workshop vindt plaats in Gent, België en zal op verschillende data georganiseerd worden tijdens de zomer 2024. Zet je vrijblijvend op de VIP lijst om op de hoogte gehouden te worden van aankomende workshopdata.

Hoe lang duurt de workshop?

De workshop duurt een dag. We starten om 10u tot 16u30 met een halfuurtje middagpauze.

Wat heb ik nodig om deze workshop te volgen?

Vooral heel veel zin om je eigen professionele website te maken! Want je motivatie en commitment zijn belangrijk om alles uit deze workshop te halen.

Geen zorgen als je nu nog niet precies weet wat er allemaal op je website moet. Je krijgt toegang tot een voorbereidende cursus om je hierbij te helpen.

Wat je verder nodig hebt om je website publiek toegankelijk te maken, is hosting (webruimte) en een eigen domeinnaam. Bij Hostinger kan je beide voordelig aankopen vanaf € 37/jaar (-20% via mijn referral link). Dit doe je bij voorkeur voorafgaand aan de workshopdag zodat we meteen kunnen starten.

De dag zelf breng je je eigen laptop en enthousiasme mee!

Wat is de prijs van de website workshop?

De investering voor deze workshop bedraagt momenteel € 570 excl. btw. Als je bent ingeschreven op de VIP lijst, krijg je niet alleen als eerste toegang maar geniet je ook van een mooie korting.

Wat is er inbegrepen in deze workshop?

Bij inschrijving krijg je meteen toegang tot de voorbereidende online cursus om je te helpen effectieve en authentieke content te creëren voor je website.

Tijdens de workshop krijg je persoonlijke begeleiding en alle lesmateriaal ter beschikking, waaronder een digitale gids met duidelijk te volgen stappenplan.

Het website template ter waarde van € 127 en de Divi-licentie ter waarde van € 249 zijn ook inbegrepen.

Na de workshop kan je je website verder finetunen en krijg je nog 1 week lang gratis support via e-mail.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier op deze website.

Kim - look&feel websites voor gepassioneerde ondernemers

Welkom!

Ik ben Kim

En ik geloof dat je een website verdient die net zo magisch en aantrekkelijk is als jouw aanbod.

Ik wil een kwalitatieve website toegankelijk maken voor elke ondernemer die vanuit passie werkt. Als je zoiets moois en waardevols in de wereld brengt, wil ik dat niet alleen jij maar jouw ideale klanten online dat ook zien en voelen. Zodat jouw passie uitgroeit tot een succesvol bedrijf en je het leven creëert waar je naar verlangt.

Graag leer ik je hoe jij je eigen website eenvoudig zelf kan beheren, zodat je niet voor de minste aanpassing afhankelijk bent van iemand. Laat de energie vrij stromen tussen jou en je online publiek, zonder technische hindernissen.