Checklist

Alle essentiële elementen voor jouw website

Je ideale klanten belanden op je website en voelen meteen een klik. De kwaliteit en intentie die eruit straalt, trekt hen aan en het is duidelijk dat je werk voor hen bedoeld is. Ze zien en voelen de waarde van je aanbod en gaan erop in.

Dit is het effect van een website die goed doordacht is en gebouwd op sterke fundamenten. Die heb je nodig om mensen te raken op een dieper niveau.

Of je nu je professionele website laat bouwen of zelf maakt, zorg ervoor dat je niets over het hoofd ziet. Want deze elementen zijn essentieel.

Gratis website checklist
Kim - look&feel websites voor gepassioneerde ondernemers

Welkom!

Ik ben Kim

Multipassioneel, creatief, meertalig,… en gedreven door een verlangen om mooie dingen te creëren en te blijven evolueren.

Ik help gepassioneerde ondernemers, coaches en dienstverleners om hun visie tot leven te brengen door ze te helpen een aantrekkelijke website te creëren. Een online weerspiegeling van waar ze voor staan en het moois dat ze te bieden hebben.

Want ik vind het zonde als je zo’n mooi aanbod hebt dat zo veel waarde creëert voor jouw doelgroep, maar dat het niet echt overkomt. Ik geloof dat je een website verdient die net zo magisch en aantrekkelijk is als je aanbod, zodat niet alleen jij maar jouw ideale klanten online dat ook zien en voelen. Op die manier kan je jouw passie echt in de wereld zetten en je onderneming laten groeien.