Ik doe werk waar ik van hou voor mensen die me inspireren

Kim Delbarre look & feel

Ik ben Kim

Leuk dat je hier bent!

Wie ben ik en wat drijft mij?

Multipassioneel, creatief, meertalig,… en gedreven door een verlangen om mooie dingen te creëren en te blijven evolueren.

Ik help gepassioneerde ondernemers om hun visie tot leven te brengen door een website te creëren waar ze echt van houden. Want ik geloof dat je een website verdient die net zo magisch en aantrekkelijk is als de droom die je aan het realiseren bent.

Ik combineer creativiteit met strategie, wat resulteert in gepersonaliseerde websites die niet alleen mooi zijn, maar ook een krachtige groei- en marketingtool voor je onderneming.

Ik wil een aantrekkelijke website toegankelijk maken voor elke ondernemer die vanuit passie werkt. Want als je zoiets moois en waardevols in de wereld brengt, wil ik dat niet alleen jij maar jouw ideale klanten online dat ook zien en voelen. Zo kan jouw passie uitgroeien tot een succesvol bedrijf.

eigen droomwebsite maken

Expertise

  • opgeleid tot grafisch ontwerper
  • +10 jaar ervaring in content marketing
  • specialisatie in SEO (freelance copywriter)
  • bijgeschoold in website ontwikkeling en WordPress
  • in business coaching traject

Alleen maar dromen?

Ik zie me nog in mijn 9-to-5 job achter mijn computerscherm staren en denken: “Er moet toch iets meer zijn dan dit” … Ik droomde ervan om mijn leven op mijn manier te kunnen invullen en iets van mezelf tot leven te brengen.

Want we zijn hier toch niet om zomaar mee te draaien. We hebben passies en talenten, zo veel potentieel! Dat voelen we toch niet zomaar!?

Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal een unieke missie hebben om op een eigen manier de wereld een stukje mooier te maken. Die passie in ons, die zit daar niet voor niets! Die stuurt ons in de richting van een vervullend leven.

Zelf heb ik lichamelijk ervaren dat het niet stroomde terwijl ik al jaren tegen mijn natuur inging. Ik kon letterlijk niet meer vrij ademen. Tot er iets op mijn pad kwam dat mijn longen, mijn ogen en mijn hart opende.

Mijn levensenergie ging pas weer stromen wanneer ik mijn passie en diepste verlangens ben gaan volgen. Ik besloot om te ondernemen op mijn voorwaarden, op mijn ritme en volgens mijn persoonlijke natuur.

Dat idee kwam er ook niet zomaar. Lees verder als je wil weten hoe.

Iets moois creëren

Het was de meest bevrijdende beslissing in mijn leven. Toen ik me losmaakte van de werkzekerheid-illusie en sprong van (overwerkte, ondergewaardeerde) werknemer naar het starten van mijn eigen onderneming.

Terwijl ik in loondienst werkte, wist ik altijd al dat ik meer uit het leven wou halen. Ik wou iets van mezelf tot leven brengen. Iets moois. Iets waar ik hart en ziel in kon steken.

De sector van e-commerce waarin ik werkte, evolueerde de laatste jaren zo snel en op een manier die niet meer bij me paste. Kwantiteit werd belangrijker dan kwaliteit. En voor creativiteit en authenticiteit was er steeds minder ruimte.

Ik voelde me uitgeput – zowel fysiek, mentaal als creatief.

Waar ben ik mee bezig? Is dit het dan? Er moet toch iets meer zijn dan dit?

En na een periode van rusteloosheid, oververmoeidheid en chronische hyperventilatie die me niet meer losliet …

Ik hecht veel waarde aan vrijheid, authenticiteit en creatieve expressie.

Volg je droom ondernemersmindset high vibe websites
Kim - look&feel websites voor gepassioneerde ondernemers

… stak ik de oceaan over – mijn langste, mooiste en meest transformerende reis tot dan toe – naar het magische Mexico.

Eigenlijk was het ook een innerlijke reis. In gedachten verbrandde ik het imaginair schip dat me zo ver (van mezelf) had gebracht en er moest wel een andere weg zijn…

En oh ja, die was er – mijn eigen weg.
“Follow that dream”
Deze wegwijzer op mijn pad in Mexico kon niet duidelijker.

Nieuwe mogelijkheden zien & voelen

Door de tijd te nemen om me te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, besefte ik hoe belangrijk het was om dicht bij mezelf te blijven. Ik ontdekte breathwork en andere practices die me dieper in mijn eigen lichaam brachten.

Ik kwam letterlijk op adem. Ik liet beperkende gedachten los en zo kwam er ruimte voor een nieuwe wereld van mogelijkheden.

Terwijl ik mensen ontmoette met een passie en een zalige missie, laadde ik helemaal op. Ik stroomde over van energie en inspiratie, van mooie dromen en (zelf)liefde.

En tegen de tijd dat ik terug thuis kwam, wist ik precies wat me te doen stond en had ik een heel nieuw perspectief op de toekomst.

Ik zag zo veel meer mogelijkheden… Waarom zou ik nog zomaar meedraaien en aan mezelf voorbij gaan?

Mijn mindset was geshift. En ik wist dat mijn passie en talenten de kracht hadden om ook anderen naar een hoger niveau te tillen.

Dit inzicht bracht mijn droom tot leven: LOOK&FEEL is waar ik zelfstandig kan doen wat mij energie geeft voor mensen die dezelfde waarden delen. Zodat ook zij kunnen zien en voelen wat er allemaal voor hen mogelijk is.

Wat mij energie geeft

Mensen met een passie en mooie ideeën. Ondernemen op een authentieke manier, gedreven door de pure intentie om mensenlevens mooier te maken.

Hier ga ik zelf heel erg op aan. Daarbij wil ik mensen laten zien dat er veel meer mogelijk is dan wat ze (geleerd hebben te) denken…

Met veel liefde en plezier help ik aantrekkelijke en kwalitatieve websites te creëren, speciaal voor gepassioneerde ondernemers die ook hun diepste verlangens volgen.

Door jouw visie online tot leven te brengen, help ik je om ook het leven te creëren dat je voor jezelf wenst.

Ik kijk ernaar uit om deze reis met jou te maken!

Geloof jij ook in de kracht van werken vanuit je eigen passie, waarden en levensstijl?