Website templates

Snel online zichtbaar met een aantrekkelijke website

Eigen Website Template Designs

Speciaal voor coaches & dienstverleners

die online impact willen maken

Kies je website template

Deze website templates zijn speciaal ontworpen voor coaches, therapeuten, holistische praktijken en dienstverlenende ondernemers, want ze zijn specifiek gericht op de conversiestrategie voor dit bedrijfstype.

De opbouw houdt rekening met ontwerpprincipes, gebruikerservaring en copywriting om een conversiegedreven flow voor je hele website te creëren, waardoor je op een organische manier de juiste klanten boekt.

Bovendien zijn ze ontwikkeld voor jouw gebruiksgemak. Eenvoudig te personaliseren en aan te passen om je mooie, unieke levensmissie met de wereld te delen.

Hoe ga je te werk?

Snel & eenvoudig je eigen website lanceren

Deze templates maken het makkelijk om snel online zichtbaar te zijn met een kwalitatieve website. Je kan er zelf mee aan de slag maar je hoeft het niet alleen te doen. Kies uit onderstaande opties:

DIY WordPress website template zelf maken

DIY

Doe het zelf

Heb je al wat ervaring met WordPress en heb je een Divi-licentie? Dan kan je helemaal zelf aan de slag met het template van je keuze.

Bij het online aangekochte template zit een eenvoudige installatiegids die je kan volgen om het in enkele kliks te installeren. Personaliseer de kleuren en lettertypes en integreer je eigen foto’s en teksten.

Template kiezen

AURA website design template in 1 week look and feel

AURA

Je gepersonaliseerd template

De ideale balans tussen een DIY en professioneel uitbesteedde website. Laat je website template personaliseren om jouw unieke vibe, je karakter en energie of jouw ‘aura’ uit te stralen.

Voor coaches, therapeuten en dienstverleners die snel online zichtbaar willen zijn met een kwalitatieve, aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website.

Iets voor jou?

HOMECOMING eigen website maken workshop look and feel groep Gent

INSIDE

Website workshop in Gent

Kom binnen in de online thuisbasis van je onderneming. Maak je eigen website in 1 dag tijdens deze praktische groepsworkshop, met persoonlijke begeleiding in een ontspannen sfeer.

Alles wat in essentie bij het opmaken van je website komt kijken, zowel technisch als strategisch en qua look & feel. Voor coaches en dienstverleners zonder technische kennis.

Doe je mee?

Want je verdient een website die net zo magisch en aantrekkelijk is als jouw aanbod

Visie eigen website

Vragen?

Stel ze gerust via het contactformulier op deze website. Of misschien vind je hier al een antwoord op je vraag:

Hoe kan ik een website template aankopen en downloaden?

Ben je een doe-het-zelver, dan kan je een DIY template naar keuze aankopen via deze website. Na betaling ontvang je direct de download met daarin alle nodige bestanden en de stap-voor-stap instructies om het template te installeren in WordPress met behulp van Divi.

Als je een website workshop volgt, ontvang je de bestanden ook na betaling en doen we het installeren samen.

Heb je een AURA website gepland met mij, dan wordt je template gepersonaliseerd en samen met jou gelanceerd.

Is technische kennis vereist om de templates te gebruiken?
Indien je het DIY template zelf wil personaliseren, heb je een basiskennis WordPress en Divi nodig. Je hebt dan ook een eigen Divi-licentie nodig om het template te gebruiken.

Indien je kiest voor de website workshop of AURA, heb je geen voorkennis of licentie nodig.

Kan ik de templates aanpassen aan mijn eigen branding?

Ja, zo goed als alles kan aangepast worden met Divi visual builder. Het is ook de bedoeling om je website helemaal van jou te maken. Pas zeker het template aan met je eigen kleuren, lettertypes, iconen en afbeeldingen zodat het jouw unieke vibe weerspiegelt.

Bied je aangepaste ontwerpdiensten aan?
Hoewel deze templates eenvoudig aan te passen zijn, begrijp ik ook heel goed dat je het beste voor je bedrijf wil, en dat je de styling misschien liever aan een expert overlaat.

Ik pas je website graag voor je aan via mijn optie AURA. Dan bespreken we je specifieke wensen en doelen. Naast de personalisatie kunnen er ook structurele aanpassingen gebeuren.

Wat is het retourbeleid voor de templates?
Gezien de digitale aard van het product is een terugbetaling niet mogelijk voor de templates. Aarzel niet om contact met me op te nemen als je vragen of twijfels hebt voordat je een template aankoopt.

Indien je reeds een template hebt aangekocht en nadien een website workshop wenst te volgen of je AURA website laat maken, zal het bedrag van het template in mindering gebracht worden.

Gratis checklist magische website maken die klanten aantrekt
Kim - look&feel websites voor gepassioneerde ondernemers

Welkom!

Ik ben Kim

En ik geloof dat je een website verdient die net zo magisch en aantrekkelijk is als jouw aanbod.

Ik wil een kwalitatieve website toegankelijk maken voor elke ondernemer die vanuit passie werkt. Als je zoiets moois en waardevols in de wereld brengt, wil ik dat niet alleen jij maar jouw ideale klanten online dat ook zien en voelen. Zodat jouw passie uitgroeit tot een succesvol bedrijf en je het leven creëert waar je naar verlangt.

Het is mijn missie om je hierbij te helpen en ervoor te zorgen dat jij je eigen website eenvoudig zelf kan beheren, zodat je niet voor de minste aanpassing afhankelijk bent van iemand anders. Want je website moet met je mee kunnen evolueren. Laat de energie vrij stromen tussen jou en je online publiek, zonder technische hindernissen.