Speciaal voor coaches & dienstverleners

INSIDE
Website workshop

Maak een professionele website in 1 dag zonder technische kennis

Kom rustig binnen
in de online thuisbasis van je onderneming

Als je dit herkent

Dan is dit de workshop voor jou

je stelt het maken van je eigen website al een hele tijd uit.

je weet niet waar te beginnen en wat er allemaal op moet.

je weet niet welke systemen goed en makkelijk werken.

je bent bang dat het te technisch is voor jou.

je hebt niet veel zin en tijd om het allemaal zelf uit te zoeken.

Kim Delbarre LOOK & FEEL website ontwerp

Je eigen website online

Kom vol vertrouwen naar buiten met je onderneming

Beeld je even in dat je na een gezellige workshop samen met andere ondernemers terug huiswaarts keert met een heerlijk gevoel van voldoening… Want ja, je eigen website staat online! Hoe leuk en vlot ging dat. En hij is zo mooi! Hij is echt van jou en je weet nu precies hoe je hem zelf kan aanpassen.

Dit is exact wat je kan verwachten van deze groepsworkshop in Gent.
Zet je alvast op de VIP lijst om te kunnen inschrijven wanneer de deuren opengaan, want de plaatsen zijn beperkt.

Na deze workshop kom je buiten met:

Een mooie en strategische website die 100% van jou is

De kennis en het zelfvertrouwen om je website in eigen handen te nemen

De vrijheid om je website aan te passen wanneer je maar wil

Gebruiksvriendelijke tools om eenvoudig mee te werken

Tips & tricks om jouw online klanten aan te trekken

Inzicht in de groeimogelijkheden die je WordPress website biedt

Do something today that your future self will thank you for

SEAN PATRICK FLANERY

Wat als …
je een website in 1 dag kon maken tijdens een workshop?

He, jij bent zo goed in je vak, je volgt je passie en de energie gaat volop stromen wanneer je daarmee bezig bent. Maar je website… die voelt overweldigend als je er nog maar aan denkt.

Misschien probeerde je al iets op te zetten, maar het resultaat is teleurstellend of ziet er niet professioneel uit? Misschien heb je gewoon geen zin en tijd om het allemaal zelf uit te zoeken.

Laat het los en bespaar je deze zorgen. Kom in een kleine groep – gezellig samen met andere gepassioneerde ondernemers – je eigen website opzetten met behulp van een website template. Praktisch, efficiënt en nog leuk ook! Je hebt geen enkele voorkennis nodig.

Vanuit een holistische benadering overlopen we alles wat bij het opmaken van je website komt kijken, van strategie tot techniek. Mijn methode begeleidt jou stap voor stap om jouw eigen professionele website te bouwen in WordPress met een intuïtief en gebruiksvriendelijk systeem: de visuele websitebouwer Divi.

Je zal zien hoe eenvoudig dat werkt en fier zijn op je eigen creatie! Bovendien heb je een website die klaar is voor de toekomst, die je alsmaar verder kan uitbreiden om met je onderneming mee te groeien.

Kernwaarden: vrijheid, authenticiteit en creatieve expressie

Kom binnen, VIP

Heb je interesse in deze workshop? Schrijf je dan hier alvast – helemaal vrijblijvend – in voor de VIP lijst. Zo ben je als eerste op de hoogte wanneer de inschrijvingen van start gaan en geniet je van exclusieve voorwaarden.

Wat moet je doen?

01

Schrijf je in wanneer de deuren opengaan

02

Pak je laptop en een dosis enthousiasme

03

Bereid je voor op een dag vol leren en creëren

INSIDE website workshop

Wat houdt het in?

Module 1 ~ Doelbewuste STRATEGIE

Je maakt contact met je diepere verlangens en leert je visie vertalen naar een sterk onderbouwde strategie, zodat je online een authentieke connectie maakt met je doelpubliek.

Module 2 ~ Aantrekkelijk ONTWERP

Je creëert een unieke uitstraling en visuele identiteit die bij jou past met een combinatie van grafische elementen en een zorgvuldig uitgekozen kleurenpalet dat de juiste gevoelens oproept.

Module 3 ~ Niet zo TECHNISCH

Je ontdekt hoe het allemaal eenvoudig kan, met systemen die visueel en intuïtief werken, zodat je geen stress hoeft te hebben van de techniek en snel resultaat ziet.

Module 4 ~ Gewoon samen DOEN

De moeilijkste stap van elke opdracht is eraan beginnen. Maar wanneer we dit samen doen, wordt het ineens veel makkelijker. We brengen al het voorgaande in praktijk en je website krijgt concreet vorm. Let’s get things done!

Kim Delbarre High Vibe Websites voor gepassioneerde ondernemers

Praktisch

Waar & wanneer gaat de workshop door?

De workshop vindt plaats in Gent, België en zal op verschillende data georganiseerd worden tijdens de zomer 2024. Schrijf je vrijblijvend in op de VIP lijst om op de hoogte gehouden te worden.

Hoe lang duurt de workshop?

De workshop duurt een dag. We starten om 10u tot 16u30 met een halfuurtje middagpauze.

Wat heb ik nodig om deze workshop te volgen?

Vooral heel veel zin om je persoonlijke website te maken! Want je motivatie en commitment zijn belangrijk om alles uit deze workshop te halen.

Geen zorgen als je nu nog niet precies weet wat er allemaal op je website moet. Het inhoudelijke komt aan bod tijdens de workshop en je ontvangt een werkboek om je hierbij te helpen.

Wat je wel al nodig hebt om je website publiek toegankelijk te maken, is hosting (webruimte) en een eigen domeinnaam. Bij Hostinger kan je beide voordelig aankopen vanaf € 37/jaar (-20% via mijn referral link). Dit doe je bij voorkeur voorafgaand aan de workshop zodat we meteen kunnen starten.

De dag zelf breng je je eigen laptop en enthousiasme mee!

Wat is de prijs van de website workshop?

De investering voor deze workshop bedraagt normaal gezien € 750 excl. btw. Als je bent ingeschreven op de VIP lijst, krijg je niet alleen als eerste toegang maar geniet je ook van een mooie korting. Omdat dit nieuw is in mijn aanbod, wil ik je op die manier alvast bedanken voor je vertrouwen.

Wat is er inbegrepen in deze workshop?

Tijdens de workshop krijg je persoonlijke begeleiding en alle lesmateriaal ter beschikking, waaronder een digitaal werkboek.

Het website template ter waarde van € 127 en de Divi-licentie ter waarde van € 249 zijn inbegrepen.

Na de workshop kan je je website verder finetunen met behulp van je werkboek en kan je nog 1 week lang een beroep doen op gratis support via e-mail.
Ik help je met plezier zodat je website helemaal op punt staat en je precies weet hoe je zelf verder kan.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier op deze website.

Kim - look&feel websites voor gepassioneerde ondernemers

Welkom!

Ik ben Kim

En ik geloof dat je een website verdient die net zo magisch en aantrekkelijk is als jouw aanbod.

Ik wil een kwalitatieve website toegankelijk maken voor elke ondernemer die vanuit passie werkt. Als je zoiets moois en waardevols in de wereld brengt, wil ik dat niet alleen jij maar jouw ideale klanten online dat ook zien en voelen. Zo kan jouw passie uitgroeien tot een succesvol bedrijf.

Het is mijn missie om jou hierbij te helpen en ervoor te zorgen dat jij je eigen website eenvoudig zelf kan beheren. Zodat je niet voor de minste aanpassing afhankelijk bent van iemand anders. Want je website moet met je mee kunnen evolueren. Laat de energie vrij stromen tussen jou en je online publiek, zonder technische hindernissen.